Cégünk húsz éve dolgozik a térinformatika, geodézia, geomatika minden területén. Szerteágazó szakterületeink biztosítják, hogy egy cégen belül tudunk megoldást kínálni összetett feladatokra. Kompetenciánk kiterjed az adatgyűjtésre, adatintegrációra, térinformatikai rendszerek kialakítására. Nagy tapasztalatunk van vállalati stratégiák kialakításában, folyamatmenedzsmentben, projektmenedzsmentben, területfejlesztésben, lézerszkennelésben, földmérésben, fotogrammetriában és komplex felmérő rendszerek kialakításában is. Tevékenységünk felöleli a térbeli adatgyűjtés minden formáját és a gyűjtött adatok térképi és térinformatikai megjelenítését.

A hagyományos térképi ábrázoláson túlmenően a térbeli adatok kezelésére ügyfeleink részére térinformatikai megoldásokat nyújtunk, ami felöleli az adatok elemzését, a rendszer tervezést, kialakítást, fejlesztést, bevezetést, üzemeltetést, tanácsadást. Térinformatikai rendszereink – szoftvereink, alkalmazásaink nem csak ügyfeleinknél telepítve, hanem felhő alapú szolgáltatásként is elérhetőek.

Vállaljuk a térbeli adatokkal kapcsolatos teljes projektmenedzsmentet az adatgyűjtés tervezéstől a térinformatikai rendszer megvalósításig, mindezt a legkisebb – egy felhasználós kialakítástól az országos  méretű rendszerekig. Szakembereink sok éves tapasztalata és referenciáink biztosítják, hogy igazi megoldást nyújtsunk az Ön részére.

 

Szabady Zsolt
   tulajdonos